Axet 11‎ > ‎

Information från Stämman 13 juni.

skickad 25 juni 2012 04:23 av Sofia Prans   [ uppdaterad 25 juni 2012 04:53 ]
Den 13 juni höll Axet 11 föreningsstämma, protokollet finns att läsa hos sekreterare Sofia Prans på Östgötagatan 32.

Lite information som närvarande medlemmar fick den 13 juni var bland annat:

Renovering av tak och fasad, processen med att upphandla en totalentreprenad pågår, anbudsöppningen sker den 27 juni. Renoveringen beräknas att vara klar innan 2012-års utgång, styrelsen vill dock reservera sig för eventuella förseningar eller andra problem som kan uppstå. Under tiden för renoveringen kan vår innegård komma att påverkas då byggbodar och containrar kommer att ställas upp. Även byggnadsställningar och annat material kommer att finnas uppsatt runt om fastigheten, vi ber alla våra medlemmar att ta hänsyn till detta och ta hänsyn till varandra och till de entreprenörer som kommer att utföra renoveringen. Vi tror att det kommer att bli ett lyft för fastigheten och ser fram emot det färdiga resultatet!

Kölista till parkeringsplatserna på innergården finns och vill man veta vilken plats man har i kön eller ställa sig i kön kontaktar man Sofia Prans på sofia.prans@gmail.com, likaså om man behöver ett nytt/förnya parkeringstillstånd/et.

Nya tvättstugeregler finns uppsatta utanför våra två tvättstugor, styrelsen hoppas att detta ska innebära en mer effektivare användning av tvättstugorna. Du kan också ladda ner reglerna under filarkiv.

// Styrelsen Axet 11

Comments